Όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Το υλικό που παρουσιάζεται σε αυτό τον ιστότοπο και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε έχουν πληροφοριακό, εκπαιδευτικό σκοπό και μόνον. Παρότι κάθε προσπάθεια έχει καταβληθεί, ώστε να σας προσφέρουμε ακριβείς και σύγχρονες γνώσεις με την ελπίδα ότι θα σας φανούν χρήσιμες, καθώς η επιτυχία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων (όπως ενδεικτικά αναφέρονται: συνθήκες, εμπειρία, ικανότητες, προσπάθεια κλπ.), καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους -είτε άμεση είτε έμμεση- δεν παρέχεται σχετικά με τα αποτελέσματα που μπορείτε να έχετε από τη χρήση των υπηρεσιών μας στην επαγγελματική ή/και προσωπική σας ζωή. 

Θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με τις αρχές, τις μεθόδους, τις τεχνικές και πρακτικές που θα ακολουθήσετε, καθώς και τις αποφάσεις που θα πάρετε. Ως εκ τούτου, ως επισκέπτης του ιστοτόπου / χρήστης των υπηρεσιών μας, είστε αποκλειστικά υπεύθυνος-η για τα αποτελέσματά σας, καθώς και τις ενδεχόμενες συνέπειές τους σε τρίτους.

Δεν επιτρέπεται να αντιγράψετε, αναπαράγετε, μεταφέρετε, εμπορευθείτε με οποιονδήποτε τρόπο το υλικό, τα ερωτηματολόγια, τα προγράμματα coaching και τα άρθρα που παρουσιάζουμε, χωρίς την έγγραφη συναίνεσή μας.

Το coaching δεν είναι θεραπευτική μέθοδος κανενός είδους σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι απλά συμβουλευτικές υπηρεσίες. Για τις τελικές αποφάσεις σας είστε πάντα υπεύθυνος, -νη εσείς.

Σε περίπτωση που σας προταθούν προϊόντα υγείας ή ομορφιάς, σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τα φάρμακα που σας έχει τυχόν συνταγογραφίσει ο γιατρός σας. Μην αρχίσετε να τα καταναλώνετε πριν ρωτήσετε τον οικογενειακό σας γιατρό ο οποίος γνωρίζει όλο το ιατρικό ιστορικό σας και το σύνολο των φαρμάκων που καταναλώνετε ή των ουσιών στις οποίες πιθανόν να έχετε κάποια αλλεργία ή οτιδήποτε άλλο.

Για ότι αναφέρεται στο e-shop που είναι ενσωματωμένο στον παρόντα ιστότοπο, ισχύουν οι όροι χρήσης εκείνου του ιστότοπου και θα πρέπει να τους μελετήσετε χωριστά.

Από την στιγμή που χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα, θεωρείται δεδομένο πως έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους παρόντες όρους.

Μην αμελείτε  να επισκέπτεστε ανά διαστήματα την συγκεκριμένη σελίδα, διότι οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά διαστήματα, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε με κάποιον τρόπο, παρά με την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσής τους, η οποία αναφέρεται ακριβώς από κάτω:

Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2021